jump to navigation

Rigor metodològic publicitari January 3, 2006

Posted by alasbarricadas in Advertising.
trackback

Escric amoinada per la manca de rigor metodològic de la majoria d’anuncis de cosmètics que s’emeten per televisió. Darrerament he pogut comprovar com la marcal L’oréal www.loreal.es presenta un nou producte antienvelliment i ven els avantatges del seu ús basant-se en els èxits obtinguts en una mostra de 28 dones… 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quina vergonya, estic ofesa. Ja és qüestionable que s’hagi de témer l’envelliment tot i que no és reprobable. En una societat en la qual el primer és la imatge i per a poder triomfar has de ser “guapo”, entenc que les cremes antienvelliment siguin primordials però, com poden presentar-se com una opció que realment funciona quan la mostra és només de 28 persones! Ho trobo senzillament escandalós. Per cert, com a periodista us diré que també trobo escandalós que les dones només surtin a la televisió mentre són joves i amb la pell tersa, tant li fa si un home és calb o fins i tot lleig, elles… errequetesplèndides!Jo no demano que tothom hagi de ser maco i agradable a la vista però com a mínim que hi hagi paritat. Les dones també tenim dret a ser velles i aportar maduresa.

Apa vinga! ja n’hi ha prou… he començat parlant de cosmètics i de rigor estadístic i acabo parlant de gènere als noticiaris… no si ja diuen que “la cabra tira al monte!”.

MIR

Advertisements

Comments»

1. Reca - January 10, 2006

Lo de la televisió y la discriminació es bastant impresionant. Els presentadors, alguns programes, algunes series.
En fi, a veure quan ens donarem compte tots junts de que significa igualtat.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: